Профили

mirror

Декоративни Панели

decorative-door-panels-icon

Прозори и Врати

check

Механизми

tiltandturnicon

Добредојдовте на нашиот веб портал

Компанијата FULLHAUZ е лоцирана во индустриската зона во Амзабегово во близина на градот Свети Николе,која се наоѓа многу близу до автопатот Штип-Велес-Скопје што претсавува предност за компанијата поради подобра логистика. Градот Свети Николе се наоѓа на 60 километри одалеченост од главниот град Скопје,што придонесува бенефиции за самата компанија Компанијата Fullhauz е еден дел од поголемата група на компании вклучувајки ја и Euro Win PVC компанијата за извоз и Buba B4 која произведува прозори и панели за врати.Ваквата групација има 80 вработени,вклучувајки го генералниот директор и останатите четири управители.Компанијата освен на балканскиот(Црна Гора,Србија) своите производи ги пласира и на европскиот пазар(Холандија,Белгија,Луксембург). Поради компаниите кои спаѓаат во истата гранка, компанијата поседува ISO 9001 и CE сертификати за квалитет и заштита на своите производи.Главна активност на компанијата е производство на PVC врати и прозори, ролетни, гаражни врати,декоративни PVC панели и сендвич панели.

Institutional

Визија и Мисија

Главна мисија на Fullhauz е продажба и маркетинг на PVC производи,прозори и влезни врати со врвен квалитет,едноставни за употреба и безбедни за околината..

Историја

Компанијата Eurowin PVC е основана во 2013 година во Штип,која претставува проширување на компанијата Buba B4. Buba B4 е основана во во 2008 година исто така во Штип чиј првичен фокус беше своите производи да ги пласира на локалниот пазар а потоа и на глобаниот. Компанијата е целосно во приватна сопственост, која носи стабилност и постојаност. Buba B4 е помеѓу првите компании во Македонија која започна да произведува PVC производи во земјата. На почетокот компанијата започнува со продажба на готови прозори,увезени од Турција и нивна продажба на домашниот пазар.

Технологија

Со имплементација на најнапредната технологија за производство во компанијата,Eurowin PVC претставува голема конкуренција на другите компании кои се занимаваат со производтво на PVC пвц и е лидер во својата гранка.Компанијата користи најнова технологија,сите машини се целосно автоматизирани со CNC линии од германсака компанија од брендот Urban.Секцијата со стакло исто така е целосно автоматизирана со италијански машини од видот Bottero.

Рангирање

Повеќе информациии за нашите производи

Не се ’ двоумете – преземете го најновиот каталог или испратете ни ги вашите барања