ЗА НАС

FULLHAUZ Македонија е основана во 2008 година во Штип како дел од интернационалната групацијата fullhauz group. Fullhauz group e еден од најголемите произведувачи на ПВЦ Столарија во Европа. Нашата групација има свои преставништва во Шпанија, Италија, Хрватска, Португалија и Словенија. Нашите производи се присутни во сите европски земји а присутни сме и во Африка, Азија, Австралија и УСА.

НАШАТА МИСИЈА

Нашата мисија е да им понудеме квалитет и се што работиме е посветено со задоволство за потребите на нашите клиенти. Со тоа остваруваме високо квалитетни производи кој се во потполност прилагодени со индивидуалните потреби и желби на нашите клиенти. Нашето производство е целосно модернизирано и автоматизирано со голема CNC технологија. Сепак, сите предности и можности кои ни ги дава технологијата нема да можат да бидат искористени без квалитетни и способни луѓе. Нашите луѓе се стручни и компететни, приспособени за решавање на сите проблеми, да одговорат на задачите, спремни се да научат нови работи и тоа знаење да го пренесат на нашите клиенти.

ЗОШТО ДА НЕ ОДБЕРЕТЕ ?

> Најстручно и компететно ве советуваме Вас за најдоброто и најповолното решение за вашата нова столарија.

> Во нашиот изложбен салон ви го нудиме најдобриот преглед на сите наши производи. Истотака, можете да го посетите и нашиот магацин за производство.

> Нашата понуда ги содржи сите потребни елементи за квалитетна изведба и монтажа.

> Нудиме голема количина на производи за најбараните проекти. Работата ја договараме по мотото – клуч во раце – од обработка на понудата до завршена работа.

> Испораката е во договорениот рок.

> Нашите тимови за монтажа ја работат својата работа чисто и уредно.

> Дизајн, иновација, обработување на нови производи и со технологијата го земаме високото место во струката.

> Одговорно и професионално се грижеме за Вашето задоволство во врска за нашите производи долго низ годините.