Што продаваме?

Еднокрилен прозор

Двокрилен прозор

Еднокрилна балконска врата

Двокрилна балконска врата

Еднокрилна влезна врата

Двокрилна влезна врата

Внатрешна врата

Ролетни

Комарници

Најдобар продавач

No Image Found

ПВЦ Прозорец 60х80 десен

Димензиите на прозорецот се ширина х висина Прозорецот е во бела боја со рачка на лева страна влечејки навнатре кон десно Дадените вредности се однесуваат на прозорец со стакло од 24мм Коефициент на термичка трансмисија (Uw) 1.08 W/m2K Звучна изолација 35 dB Пропустливост на воздух Класа 4 Водоотпорност Класа A8 Отпорност на ветерот Класа 5A/5B

4000мкд.

No Image Found

ПВЦ Прозорец 100x140 лев

Димензиите на прозорецот се ширина х висина Прозорецот е во бела боја со рачка на десна страна влечејки навнатре кон лево Дадените вредности се однесуваат на прозорец со стакло од 24мм Коефициент на термичка трансмисија (Uw) 1.08 W/m2K Звучна изолација 35 dB Пропустливост на воздух Класа 4 Водоотпорност Класа A8 Отпорност на ветерот Класа 5A/5B

8000мкд.

Купи веднаш

Направено во ЕУ

Сите Fullhauz системи се дизајнирани и произведени во Европската Унија.

Задоволство на клиентот

Фирмата Fullhauz произведува со најголемо внимание за потребите на клиентите со цел да обезбеди благосостојба, удобност и безбедност.

Проверен квалитет

Сите системи на Fullhauz се строго тестирани и сертифицирани според нормите на ЕУ.

Енергетски ефикасен

Основната вредност на Fullhauz е да обезбеди извонредна изолација и енергетска ефикасност, без оглед на областа на примена, за да се заштити и спаси нашата иднина.

Еколошки

FullHauz ПВЦ и алуминиумските системи може да се рециклираат и произведени се еколошки да ја заштитат нашата околина.

Без олово

Сите ПВЦ системи во фирмата FullHauz се изработени со здравствени и еколошки ПВЦ стабилизатори без олово.