No Image Found
No Image FoundNo Image FoundNo Image FoundNo Image Found

ПВЦ Прозорец 80х120 лев

Ширина

80cm

Висина

120cm

Отварање

Од десно - налево

Категорија

Еднокрилен прозор

Опис

Димензиите на прозорецот се ширина х висина Прозорецот е во бела боја со рачка на десна страна влечејки навнатре кон лево Дадените вредности се однесуваат на прозорец со стакло од 24мм Коефициент на термичка трансмисија (Uw) 1.08 W/m2K Звучна изолација 35 dB Пропустливост на воздух Класа 4 Водоотпорност Класа A8 Отпорност на ветерот Класа 5A/5B

Спецификации

  • 5 коморен профил
  • Ширина на профилот на рамката 72 мм
  • Ширина на крилото 72 мм
  • Застаклување од 24 мм
  • 4+16+4 (ниско емисионо стакло) со гас аргон
  • Профилите имаат челична арматура со дебелина од 1.2мм

6200мкд.